Blue Lodge
 Ruim, Rustig en met Respect voor de natuur 
 

Voorwaarden 

Lieve gast,


De volgende voorwaarden zijn belangrijk om door te lezen om te bepalen of de blue lodge een goede vakantieplek is voor jullie. 


Respect voor de natuur is wezenlijk in de Blue Lodge. Dat heeft een aantal consequenties. Als deze goed bij jullie passen, dan is fijn om te weten dat de omliggende vakantiehuizen ook worden bewoond of verhuurd met dit uitgangspunt. 


Het water waarop wordt uitgekeken vanuit de Blue Lodge hoort bij het natuurgebied en er mag zodoende niet op gerecreëerd worden. Er mag niet in worden gezwommen en ook niet met luchtbedden endergelijke op worden gedreven, dit om de natuur niet te verstoren. Zwemmen kan echter in de directe omgeving zowel in het IJsselmeer als ook (voor een klein bedrag) in het overdekte zwembad behorende bij de achtergelegen Marina haven.

Het (natuur)water grenst direct (en zonder afscherming) aan de  achtertuin. Belangrijk om mee te nemen in de beslissing om de Blue Lodge te boeken als jullie willen komen met kleine kinderen. 


De blue lodge wordt niet verhuurd aan jongeren (samenstelling van de groep bestaande uit jongeren van 27 jaar of jonger). Verder dient het na 20.00 uur in de avond rustig te zijn buiten. Ook is het in verband met de rust en omliggende natuur niet toegestaan om buiten

muziek te draaien.  


Huisdieren zijn in de blue lodge (zonder overleg) niet toegestaan,


Er mag in de Blue Lodge niet worden gerookt. 


Het gebruik van de trampoline en houtkachel is op eigen risico. Kijk voor het gebruik van de houtkachel de toelichting in het filmpje dat bij de boeking wordt toegestuurd.


Er wordt geen borg ingehouden. Liever gaan we er vanuit dat jullie de vakantiewoning bewonen zoals jullie dat thuis ook doen. Mocht er onverhoopt schade ontstaan dan is het belangrijk dat jullie dit melden. Er kan dan worden besproken hoe het af te wikkelen maar belangrijker nog: we kunnen er dan hopelijk voor zorgen dat de volgende gasten er geen hinder van ondervinden en een fijne tijd kunnen hebben in de Blue Lodge.


U betaalt bij boeking van de Blue Lodge 30% van de huur vooraf. De overige 70% betaalt u 6 weken voor aanvang. Hiervoor ontvangt u automatisch een betaalverzoek met betaallink. 


Indien u annuleert langer dan 6 weken van te voren dan hoeft u deze 70% niet te betalen. Bij onvoorziene (persoonlijke) omstandigheden proberen wij met jullie mee te denken. Het in overleg kosteloos verplaatsen van de boeking naar een moment met vergelijkbaar tarief behoort zeker tot de mogelijkheden. In redelijkheid zullen we proberen een goede oplossing te vinden die voor jullie en voor ons passend is.


De Blue Lodge gebruikt uw gegevens alleen direct gerelateerd aan jullie verblijf in de vakantiewoning. Na jullie verblijf zal eenmalig worden gevraagd hoe jullie het verblijf hebben ervaren en of wij jouw contactgegevens mogen blijven gebruiken om je op de hoogte te houden van de verhuur activiteiten in Stavoren, waaronder ontwikkelingen rond de Blue Lodge, Villa Waterliefde en houseboat 'Love to Float' en speciale aanbiedingen. 


Mocht u vragen hebben over de voorwaarden of graag iets met ons willen overleggen neemt u dan vooral contact met ons op. Wij denken in mogelijkheden en maken het verblijf in de Blue Lodge graag mogelijk. 

We ontvangen je graag als onze gast.