Blue Lodge
 Ruim, Rustig en met Respect voor de natuur 
 

Activiteiten:


Stavoren ligt in de Friese Zuidwesthoek. Direct aan het IJsselmeer en aan doorgaand vaarwater dat in verbinding staat met de Friese Meren. 


Stavoren beschikt over meerdere restaurants en diverse voorzieningen, waaronder ook een VVV kantoor. Verder is er een COOP supermarkt met een uitgebreid assortiment. 


In Stavoren zijn er naast vele mogelijkheden om te kunnen zwemmen en opties voor watersport ook mooie routes om te kunnen fietsen of te wandelen. Zie:


Het huren van een tennisbaan is ook mogelijk, bij het VVV kantoor. 


Verder treft u in Oudemirdum, op zo'n 20 minuten rijden golfclub Gaasterland. Ook is er op 10 minuten rijden een pitch & putt golfbaan in Koudum waar u met het hele gezin terecht kunt ook zonder golfvaardigheidsbewijs.  


Stavoren is een elfstedenstadje. Het vormt ook een goede uitvalsbasis voor het bezoek aan andere elfstedenstadjes in (de Zuid-Westhoek van) Friesland. Elke Elfstedenstad heeft een karakteristieke fontein. Een bezoek aan het Jopie Huisman museum in Workum of aan het Woudagemaal in Lemmer is ook een aanrader. 


Zie hier ook hoe u in Stavoren en omgeving kunt opladen door te ontladen: We ontvangen jullie graag opdat jullie Friesland kunnen ervaren op een manier die bij jullie past. Er is veel mogelijk voor een gedenkwaardige vakantie met activiteiten voor het gehele gezin.


In de Blue Lodge ligt er een map voor jullie klaar met inspiratie voor activiteiten in de omgeving en leuke restaurants zoals het strandpaviljoen de Potvis. Verder attenderen wij jullie graag op de Uitagenda:
Welkom in de Blue Lodge in Stavoren. Het eco-vriendelijke vakantiehuis voor een rustige vakantie met respect voor de natuur.